Barbas kachel

Het bedrijf Barbas heeft zich met name toegelegd op het ontwikkelen en produceren van kachels, of anders gezegd op die van haarden. Het bedrijf Barbas produceert namelijk niet alleen maar gashaarden maar ook houthaarden. Het assortiment van Barbas bestaat uit een groot aantal verschillende producten wat ervoor zorgt dat er voor nagenoeg elke situatie wel een passende kachel te kiezen is.

overstappen banner

Bij de houthaarden die Barbas levert kan men een onderverdeling maken in drie soorten namelijk: inbouw houthaarden, inzet houthaarden en vrijstaande houthaarden. Van elke van deze soorten kachels zijn een aantal verschillende types op de markt gebracht zodat men gemakkelijk een passend model kan kiezen dat aansluit bij de persoonlijke voorkeuren en de verschillende mogelijkheden die men in een pand heeft bij het plaatsen van een kachel.

Evenals bij de houthaarden uit het assortiment van Barbas kan men de gashaarden ook onderverdelen. Dit keer kan dat wederom in inbouw-, een inzet- en een vrijstaande kachels. Natuurlijk heeft Barbas ook hier bij elk type een aantal verschillende modellen ontworpen wat de keuze van het meest passende model nog meer te vergemakkelijken.

De kachels die door Barbas worden gemaakt zijn niet enkel fraai om te zien maar bieden ook nog veel comfort en zijn van een vrijwel onverwoestbare kwaliteit. Men maakt bij de productie van deze kachels dan ook gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Bovenal heeft men voor een hoog rendement van de Barbas kachel weten te zorgen en tevens het grootste deel van de warmte weten te benutten. Op de Barbas kachels zijn diverse tests uitgevoerd en zijn ze gekeurd. Ze voldoen dan ook aan de strenge CE-normen die voorde kachels zijn opgesteld.

samenom banner