Barbas kachels

Barbas is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen van kachels, of beter gezegd op de productie van haarden. Men maakt immers zowel gashaarden als houthaarden. Het scala aan producten zorgt ervoor dat er voor bijna iedereen wel een passend exemplaar te vinden is.

overstappen banner

De houthaarden van Barbas kan men onderverdelen in een drietal soorten te weten: inzet houthaarden, inbouw houthaarden en vrijstaande houthaarden. Van al deze soorten zijn weer een aantal verschillende types in de handel gebracht zodat men nog eenvoudiger een passend model kan vinden dat aansluit bij de persoonlijke behoeftes en de mogelijkheden die men in een woning heeft met betrekking tot de plaatsing van een kachel.

Net als bij de houthaarden van Barbas kan men ook de gashaarden onderverdelen. Dit maal kan dat eveneens in een inzet-, een inbouw- en een vrijstaande variant. Uiteraard heeft Barbas ook hier per soort een aantal types ontworpen wat de keuze van het meest geschikte exemplaar nog gemakkelijker maakt.

De kachels van Barbas hebben niet alleen een mooie uitstraling maar bieden tevens comfort en een nagenoeg onverwoestbare kwaliteit. Men maakt bij de vervaardiging van Barbas kachels dan ook gebruik van de beste materialen. Bovendien heeft men ervoor weten te zorgen dat de Barbas kachels een hoog rendement behalen en het grootste deel van de warmte weten te benutten. De Barbas kachel zijn uitvoerig getest en gekeurd en voldoen aan de geldende CE-normen die aan de kachels zijn gesteld.

Barbas biedt haar klanten de mogelijkheid om zelf een kachel samen te stellen die dus helemaal aansluit bij de persoonlijk smaak, het wooncomfort en het interieur waarin deze wordt geplaatst. Natuurlijk zijn deze kachels, evenals de standaardmodellen, ook van uitmuntende kwaliteit, hebben ze een solide constructie en zijn ze bovendien heel functioneel.

samenom banner