Bosch brandstofpomp

Bosch is een bedrijf dat al ruim dan 50 jaar kennis heeft op het gebied van motorsturing en kan als een pionier op het vlak van de brandstoftoevoer in injectiesystemen voor benzinemotoren worden beschouwd.

overstappen banner

De onderdelen van Bosch brandstofpompen onderscheiden zich van alle anderen door: – De ervaring die het bedrijf Bosch heeft opgedaan door het leveren van originele uitrusting aan bekende automerken zoals onder andere BMW, DaimlerChrysler, Ford, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Volvo en Volkswagen. – De hoogste performantie zonder drukpulsen om op die manier een constante inspuitdruk te kunnen bereiken. – Door de ontwikkeling van een systeem dat minder geluid voortbrengt neemt het rijcomfort aanzienlijk toe. – Zelfs bij een montage in de tank kent een Bosch brandstofpomp een maximale bedrijfszekerheid. – Signaalstoringen worden dankzij een uitstekende ontstoring met condensators en zogenaamde ontstoringskappen uitgebannen. – Het naleven van de diverse wettelijke voorschriften uit 2003 met betrekking tot oudere auto’s. Dit wil in de praktijk dus zeggen dat onderdelen zullen worden gerecycled en dat er gebruik wordt gemaakt van stoffen die het milieu zo min mogelijk zullen belasten.
Doordat de dieselinjectiesystemen de laatste tijd een enorm snelle ontwikkeling doormaken en er telkens nieuwe en toonaangevende technologische vooruitgang plaatsvindt onder meer op het gebied van dieselinjectiesystemen onder hoge druk is het bedrijf Bosch een belangrijk aanbieder van dieseltechnologieën.
Om aan de strenge eisen met betrekking tot de diagnose en het herstellen van de dieseltechnologie te kunnen voldoen heeft Bosch al 80 jaar geleden de Bosch Diesel organisatie opgericht hier kan men prima terecht voor een professionele service bij dieselinjectiesystemen.

samenom banner