Brink heteluchtverwarming

Door gebruik te maken van luchtverwarming van het bedrijf Brink kan men zorgen voor een constante en aangename luchtcirculatie. Deze kan niet alleen behaaglijk warm maar ook verfrissend koel zijn. En dan niet alleen maar in één ruimte maar door het hele huis en dan op basis van verse en gefilterde lucht.

overstappen banner

Een systeem van luchtkanalen en onopvallende roosters zorgt ervoor dat de lucht die naar binnen stroomt naar de diverse ruimten wordt gevoerd. De luchtjes uit keuken, de badkamer en het toilet worden door middel van de aangebrachte ventilatievoorzieningen snel naar buiten afgevoerd. De constante verversing en filtering van de lucht houdt deze niet alleen fris maar ook zullen de ongewenste stofdeeltjes buiten de deur blijven. De langzaam luchtcirculatie zorgt ervoor dat de woning snel op temperatuur is terwijl het hoge rendement van de luchtverwarmer de stookkosten laag zal houden.

De leefbaarheid en het comfort in een pand worden grotendeels door een aangename temperatuur bepaald. Met name in de zomer kan de perfecte isolatie van een gebouw zorgen voor te hoge binnentemperaturen. Luchtverwarming van Brink is dan ook gemakkelijk uit te breiden met zogenaamde topkoeling. Met deze combinatie kan er overdag frisse en koele lucht in het gebouw worden binnen gebracht.

Dag en nacht een goede ventilatie van een woning is van groot belang. Vocht van onder andere het koken, het wassen, de aanwezige planten en bewoners van de woning kan op deze wijze worden afgevoerd. Natuurlijk zal dit ventileren energie kosten maar dankzij een toepassing van Brink die uitgaat van het principe van warmteterugwinning kan dit verbruik van energie aanzienlijk worden teruggebracht. Door de warmte aan de verse, binnenkomende buitenlucht over te dragen wordt er met een minimum aan energie een goede ventilatie gegarandeerd. Alles kan dus worden geregeld met slechts één toestel: de Renovent HR van Brink.

samenom banner