CV-ketel Intergas

Intergas is een bedrijf dat zowel Hoog Rendement (HR) ketels als Hoog Rendement Elektriciteit (HRE) ketels ontwikkeld en produceert. Beide type ketels hebben een Hoog Rendement, dit wil zeggen dat het grootste deel van de energie die wordt gebruikt ook daadwerkelijk wordt omgezet in warmte. Het enige verschil is dat de restwarmte van de Hoog Rendement ketels door de rookgasafvoer naar buiten verdwijnt en dus verloren gaat terwijl deze bij de Hoog Rendement Elektriciteit ketel wordt omgezet in elektriciteit.

overstappen banner

De Hoog Rendement Elektriciteit ketels van Intergas combineren dus echt alles. Niet alleen verwarming en de warm watervoorziening maar ook nog eens het produceren van elektriciteit. Door deze energiebesparing zal het milieu nog meer worden ontzien. De overheid geeft dan ook subsidie voor de aanschaf en het gebruik van een dergelijke Intergas CV-ketel zodat men ook nog eens financieel voordeel hierbij heeft.

Intergas biedt haar klanten een uitgebreid assortiment van CV-ketels waardoor er altijd wel een geschikt exemplaar te vinden is voor elke individuele situatie. Immers niet iedereen heeft gelijke wensen als het gaat om warmte en warm watervoorziening en bovendien is niet elke woning gelijk waardoor de ene ketel beter geschikt is dan de andere. Een aantal ketels hebben immers meer ruimte nodig dan de rest van het assortiment.

Het bedrijf Intergas biedt haar klanten naar goede kwaliteit en service ook een passend advies waardoor men verzekerd is van het gewenste comfort en de meest optimale manier van verwarmen. Intergas blijft echter niet stil zitten maar gaat steeds verder met ontwikkelen van CV-ketels. Het rendement zal hierdoor toenemen waardoor er niet alleen bespaart kan worden op energie maar zeer zeker ook op verbruikskosten.

samenom banner