Daalderop keukenboiler

Voor de compacte keukenboilers die het bedrijf Daalderop heeft ontwikkeld en geproduceerd is een maximaal comfort in combinatie met een hoog prestatieniveau de basis. Het bedrijf heeft twee verschillende keukenboilers op de markt gebracht namelijk de Close-in® en de Close-up®.

overstappen banner

Met behulp van deze keukenboilers kan men binnen een handomdraai direct beschikken over een flinke straal warm of zelfs kokend water. De wachttijden zijn volledig tot het verleden gaan behoren en hebben plaats gemaakt voor maximaal comfort.

De Close-in® en de Close-up® zijn respectievelijk direct onder en boven het tappunt bevestigd met als gevolg dat het water geen lange afstanden meer af hoeft te leggen. Hierdoor bespaart men aanzienlijk op zowel het gebruik van water als op het energieverbruik. Dit is wellicht wel de meest lucratieve zijde van deze compacte leveranciers van warm water.

De grootste voordelen van een keukenboiler van het bedrijf Daalderop zijn onder andere: – Men kan direct over warm water beschikken zonder wachttijd. – Er wordt zowel water- als energie bespaard. – Dit is dus ook geldbesparend. – De boilers hebben zeer compacte afmetingen en passen daardoor in vrijwel elke keuken. – De installatie van de boiler is vrij eenvoudig. – Men heeft geen gastoevoer en rookgasafvoer nodig. – De boiler is onderhoudsvrij. – Op de duurzame koperen ketel wordt een garantie van 5 jaar gegeven. – De garantieperiode van de overige onderdelen bedraagt 2 jaar.

Daalderop maakt niet allen keukenboilers die men aan de wand dient te bevestigen maar ook exemplaren die verborgen kunnen worden achter de plint. Dit worden dan ook de plintboilers genoemd.

samenom banner