Daalderop plintboiler

In de meeste gevallen wordt een keukenboiler in een keukenkastje geplaatst. Hier neemt de boiler dan vaak ruimte in die meestal toch al erg spaarzaam is in de doorsnee keukens. Daalderop heeft nu echter een aantal keukenboilers ontwikkeld en in productie genomen zijn daarom extra compact zijn vormgegeven.

overstappen banner

Deze boilers hebben aan nog geen half keukenkastje nodig ruimte. Deze Close-in Compact is dan ook de overtreffende trap als het gaat om besparing van ruimte. Deze keukenboiler kan namelijk achter de plint onder de keukenkast worden gemonteerd. Er wordt dus geen kostbare ruimte in beslag genomen en de boiler is dan eveneens grotendeels aan het oog onttrokken.

In een gemiddelde keuken wordt ongeveer 30 tot 40 keer per dag gebruik gemaakt van warm water uit de kraan. Als de centrale verwarmingsketel zich echter niet vlakbij de kraan bevindt dan zal dit in de meeste gevallen leiden tot een aanzienlijk verlies van niet alleen water maar zeker ook van energie, tijd en dus geld. Met de boilers die het bedrijf van Daalderop produceert kan men altijd direct over een royale hoeveelheid warm water beschikken en voorkomt men ook nog eens dat er sprake zal zijn van verspilling.

De Close-in Compact boiler die Daalderop op de markt heeft gebracht is een ware must in de meeste moderne keukens. Deze plintboiler is erg klein en kan bovendien gemakkelijk in minder dan 10 minuten op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Een ander belangrijk voordeel van deze plintboiler is dat deze erg vriendelijk is geprijsd.

Deze veelzijdigheid zorgt er voor dat de Close-in Compact in iedere keuken past en laat de gebruiker kan genieten van warm water dat binnen enkele seconden uit de kraan zal stromen.

samenom banner