Dakisolatie

Goede en goedkope Dakisolatie

Op zoek naar een goedkope Dakisolatie oplossing? Een goede isolering van het huis is beter voor het milieu, ook worden uw eigen stookkosten flink vermindert als u investeert in een goede isolatie. Veel warmte raakt in veel huizen verloren door een slechte dakisolatie, om dezelfde reden zijn bovenverdiepingen in de zomer vaak een sauna. Een goede dakisolatie is belangrijk voor het huis. Isoleren van het dak kan op verschillende manieren.

overstappen banner

 

DakisolatieDakisolatie i.c.m een dichte zolder

Heeft u een dichte zolder dan kunnen een goede zoldervloer isolatie en een goed sluitend luik al voldoende zijn om de temperatuur te reguleren. Ook kan gekozen worden om het dak aan de binnen- of buitenzijde te isoleren. Het isoleren van het dak is meestal kostbaar maar de dakisolatie verdient door de jaren heen deze kosten ruim terug door de honderden euro’s voordeel op de stookkosten.

 

Totaalbedrag Dakisolatie

Het eindbedrag van de dakisolatie hangt af van materiaal, binnen of buitenisolatie, arbeidskosten en eventuele aanleg van goede ventilatie. Door de subsidieregelingen op isolatie kan het aanbrengen van dakisolatie juist nu een goede investering zijn voor de toekomst. Dakisolatie is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook beter voor het milieu, ook verhoogd een goede dakisolatie de waarde van uw huis. De aanleg van een goede isolatie is niet altijd gemakkelijk vooral de buitenzijde van dakisolatie is niet alleen moeilijker bereikbaar maar meestal moet men zich ook aan gemeentelijke regels houden. Op de website subsidieregelingen isolatie kan men vinden wat is toegestaan en wat men moet doen om voor subsidie voor de dakisolatie in aanmerking te komen.

samenom banner