Energie direct

Energie directMaak kennis met Energie direct

Het bedrijf Energie Direct is de laatste jaren aardig aan de weg aan het timmeren in ons land. Door allerlei campagnes, zowel door middel van diverse media als door het inzetten van colporteurs en telemarketeers, probeert de energieleverancier nieuwe klanten te werven. Het zelfstandige online energiebedrijf biedt echter niet altijd wat de potentiele klant wordt voorgehouden tijdens een verkooppraatje.

overstappen banner

 

5 voordelen van Energie direct

Het bedrijf Energiedirect beweert de klanten vijf redenen te kunnen geven om juist naar hen over te stappen. Deze redenen zijn:

  • Ze bieden een laagsteprijsgaranrtie en scherpe tarieven.
  • De klant bepaalt wat deze betaalt met het zogenaamde stroom=stroom garantieplan.
  • Ze garanderen dat de overstap gratis is met de Overstap Garantie. Het bedrijf regelt naar eigen zeggen alles met de huidige energieleverancier.
  •  Op de website van Energiedirect heeft de klant altijd inzage in de eigen gegevens.
  • Energie Direct is 24 uur per dag bereikbaar voor de klant met vragen.

 

Energie direct, het beste bedrijf?

Dit lijkt haast te mooi om waar te zijn. Helaas is dat ook zo want het bedrijf komt van tijd tot tijd zeer negatief in de media. Met name consumentenprogramma’s besteden regelmatig aandacht aan de agressieve verkooptechnieken en andere wantoestanden van deze energieleverancier.

 

Energie direct website

Op de website van Energie Direct staat het woord garantie erg vaak genoemd en voor vrijwel alles heeft het bedrijf wel een garantie of een garantieplan geregeld. Dit alles om de klant ervan te overtuigen dat zij echt het voordeligste, het beste en vooral het goedkoopste zijn van alle energiebedrijven. Diverse fora op het internet laten echter zien dan er veel ontevreden klanten rondlopen die het liefst zo snel mogelijk weer weg willen bij dit bedrijf en spijt hebben van hun overstap.

samenom banner