Intergas verwarming

Het bedrijf Intergas Verwarming behoort in ons land tot de toonaangevende producenten van Hoog Rendement (HR)-ketels. Intergas staat met haar eigen ontwikkelingen en producties garant voor verwarmingsketels en oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag niet alleen vooraan staat met innovatie maar zeker ook met diverse technologische ontwikkelingen. Dit alles heeft slechts één doel namelijk: de consument op een betrouwbare manier van warmte kunnen voorzien.

overstappen banner

Intergas heeft voor een aanzienlijk assortiment van diverse soorten cv-ketels. Met de keuzewijzer op de website van het bedrijf kan men een eerste indicatie krijgen van de cv ketel die het beste bij een individuele woonsituatie past. De installateur in de directe omgeving kan dan een uitstekend advies geven in het maken van een juiste keuze.

Op de website van Intergas kan men eveneens terecht voor de nodige informatie met betrekking tot de producten die het bedrijf op de markt heeft gebracht. Hier kan eenvoudig de verschillende cv-ketels met elkaar vergelijken en zo alle voordelen op een rijtje zetten.

Het bedrijf, als fabrikant van centrale verwarmingsketels (cv-ketels), levert en verkoopt niet rechtstreeks aan de eindgebruiker van haar producten.. Voor de aanschaf van een Intergas cv-ketel kan men het beste in contact treden met een installateur in de directe omgeving. Men kan door het ingeven van de postcode op de openingspagina van de website van Intergas heel eenvoudig installateurs in de buurt vinden.

Maar ook voor reparatie en onderhoud kan men bij het bedrijf Intergas terecht. Men kan zowel een bezoek brengen aan de website van Intergas als per telefoon of per reguliere post contact met het bedrijf opnemen.

samenom banner