isolatiebedrijven

Als je zelf geen verstand hebt van isoleren, geen tijd hebt of opkijkt tegen het karwei kun je het beste een professioneel bedrijf of bedrijven in de arm nemen die de isolatie voor je doen. Isoleren moet goed gedaan worden omdat er anders geen rendement uit de investering gehaald wordt. Er zijn bedrijven die verschillende soorten isolatie aanbieden maar ook vakspecialisten op bijvoorbeeld het gebied van spouwmuren en daken. Voor dubbel glas moet men een glaszetters bedrijf laten komen.

overstappen banner

Het inhuren van een bedrijf is kostbaarder dan zelf isoleren maar voor verschillende isolaties kan men subsidie aanvragen waardoor de kosten uiteindelijk meevallen. zeker als je er ook het verminderde energie verbruik tegenover zet. Uiteindelijk begint de investering zichzelf terug te betalen. Bovendien is de leefkwaliteit in uw huis direct voelbaar comfortabeler.

Bij het zoeken naar het juiste isolatieverbruik kan men het beste op de site van VENIN gaan kijken, bedrijven met het VENIN logo garanderen eerlijk vakmanschap. Ook kan men gaan kijken op de site isoleren-vergelijk, op deze site kan men prijzen vergelijken. Bij erkende isolatiebedrijven zal men meestal wijzen op de subsidiemogelijkheden. Ook voor dubbel glas kan men subsidie aanvragen maar dan moet er wel minimaal vijf vierkante meter glas aangeschaft worden. Voor muren, dak- en beglazing komt men meestal bij verschillende bedrijven terecht. Vraag voor elk onderdeel dat geïsoleerd moet worden diverse offertes aan en informeer bij de gemeente naar subsidies. Naast het VENIN loge dragen veel bedrijven die met milieuvriendelijke materialen werken ook het HIER logo.

samenom banner