Isover isolatie

Een van de oudste en bekendste bedrijven op het gebied van isolatie in Nederland is Isover isolatie dat al acht en veertig jaar actief is. Wereldwijd is Isover de grootste op het gebied van isolatie. Isover isolatie is een merknaam van het bedrijf Saint-Gobain. In Nederland wordt glaswol geproduceerd waardoor het bedrijf ook hier werkgelegenheid biedt. Het doel van Isover is op een zo veilig mogelijke en milieuvriendelijk mogelijke manier een bijdrage te leveren aan de energiebesparing voor het milieu en de kostenbesparing.

overstappen banner

Isover isolatie biedt zowel thermische als akoestische isolatie op een verantwoorde wijze. Veel van het materiaal dat bij Isover isolatie wordt gebruikt komt uit gerecycled glas. Door het blijven onderzoeken en testen wordt het aanbod van Isover steeds groener en uitgebreider. De laatste ontdekking van het bedrijf is de isolatieplaat voor vlakke daken, een lichtgewicht isolatiemateriaal van minerale wol dat bovendien brandveilig is en waar men over kan lopen.

Voor de klusjesman die zijn Isover isolatie zelf wil aanbrengen biedt Isover volop materialen en hulp in huis door middel van een boek of via de website van Isover. De producten voor de doe het zelf projecten betreffen de isolaties van daken, schuin- en plat en dakkapel. De zolder, het plafond en een tussenwand. Maar ook een buitenmuur en de kruipruimte komen aan bod. Isoleren is belangrijk, men voorkomt vochtproblemen en schimmel, heeft minder geluidsoverlast, helpt mee aan een beter en milieu en bovenal bespaard men zichzelf hoge energiekosten en verhoogt men het comfort in huis.

samenom banner