Kyocera zonnepanelen

Wat zijn Kyocera zonnepanelen?

Het bedrijf Kyocera produceert diverse types zonnepanelen. Men vervaardigd niet alleen autonome systemen maar ook systemen die aan het elektriciteitsnetwerk kunnen worden gekoppeld. Kyocera behoort tot de wereldtop (het bedrijf staat op de vierde plaats) als het gaat om de productie van zonnecellen. Deze zonnecellen worden op hun beurt weer gebruikt bij de vervaardiging van zonnepanelen.

overstappen banner

 

Kyocera zonnepanelenKyocera zonnepanelen kopen

Het bedrijf verwacht binnen enkele jaren met zonnepanelen op de markt te kunnen verschijnen die qua prijs niet langer onderdoen voor de normale elektriciteitsprijzen zoals die gerekend worden door energiebedrijven. Hierbij zullen dan eventuele subsidieregelingen die gelden voor de aanschaf van zonnepanelen dan niet worden meegerekend.

Kyocera wil nog geen zonnepanelen, die gebaseerd zijn op de zogenaamde dunne film technologie, gaan produceren zolang als deze geen rendement van minimaal 12 procent hebben bereikt.

Dit wil echter niet zeggen dat het bedrijf helemaal geen zonnepanelen op de markt brengt. Het assortiment is juist erg breed waardoor er voor elke situatie en voor elke elektriciteitsbehoefte wel een passend systeem van Kyocera te vinden is.

 

Kyocera zonnepanelen bestaan uit multikristallijne

Alle Kyocera zonnepanelen zijn samengesteld uit 36, 48 of 72 multikristallijne cellen. Hierdoor kunnen Kyocera zonnepanelen een rendement van wel 14 procent behalen. Het resultaat hiervan is dat men een hoog Wattpiekvermogen per vierkante meter (m2) zal behalen. Men heeft in vergelijking tot andere merken zonnepanelen dus met Kyocera zonnepanelen dus een kleiner oppervlak nodig voor een gelijke hoeveelheid energie.

Bovendien heeft men voor de Kyocera zonnepanelen minder materiaal nodig om deze te kunnen monteren en is de installatie- en montagetijd ook aanzienlijk korter dan bij overige zonnepanelen. Dit terwijl de zonnepanelen toch aan allerlei diverse keuringseisen van verschillende Europese keuringsinstituten voldoen.

samenom banner