Radson verwarming

Het gezinsbedrijf Radson is in 1966 opgericht. Tegenwoordig is Radson een toonaangevende producent van radiatoren in Europa. Sinds 1990 maakt het bedrijf deel uit van de Rettig ICC Group en heeft filialen in zowel België, Frankrijk a;s Nederland. In België produceert men elke dag zo’n 7.000 tot 10.000 radiatoren.
Dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe 2 op 1 bouwde
Radson een stevige internationale reputatie op. Dit principe gaat uit van twee convectorlamellen op één enkel warmwaterkanaal. Deze vernieuwende lastechniek samen met de kenmerkende vorm van het binnenpaneel van de radiator garandeert een hoge afgifte van warmte en een snelle opwarming van de ruimte die moet worden verwarmd.
Radson blijft echter nog steeds investeren in kwaliteit en innovatie waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. Het bedrijf laat immers elke dag opnieuw zien dat lucht- en waterzuivering, geluidsbeheersing en
warmterecuperatie prima gecombineerd kunnen worden met rentabiliteit. Het bewijs hiervan zijn de talloze milieuattesten die Radson doorstond.
Naast producten van hoge kwaliteit wil Radson eveneens een volledige service aan kunnen bieden aan haar klanten. Deze service laat zich met name zien in een uitgebreid assortiment van zowel badkamer-, paneel-, designradiatoren als vloerverwarming. Verder zorgt de voorraad van meer dan 110.000 radiatoren voor een breed scala aan mogelijkheden en een rappe levering.
Vanaf de oprichting van het bedrijf draagt Radson kwaliteit hoog in het vaandel. De volledige productie van Radson heeft de ISO 9001 certificatie. Deze wordt geleverd door de TÜV. Maar de kwaliteit en afgifte van warmte worden eveneens getest en erkend door een aantal andere gerenommeerde instituten.

overstappen banner
samenom banner