Remeha verwarming

Remeha is een bedrijf staat voor kwaliteit, innovatie, en service op het gebied van onder andere. Centrale verwarmingssystemen en –ketels maar eveneens thermostaten en (zonne)boilers. Met meer dan vierhonderd personeelsleden geeft Remeha op een hedendaagse manier invulling aan het ontwikkelen, het produceren en het benaderen van de markt. Hiermee is het bedrijf zowel in ons eigen land als in de rest van Europa uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf op het gebied van verwarming.
De bouw van Remeha HR-ketels vindt plaats volgens de laatste ontwikkelingen van de techniek. Hierbij wordt gelet op onder andere maximale zuinigheid en een rendement dat zo hoog mogelijk is. Het vervangen van de huidige ketel kan afhankelijk van de ketel en de woonsituatie van dit moment financieel zeer interessant zijn, zeker als men de sterk gestegen energieprijzen hierbij betrekt In vergelijking met een conventionele- of Verbeterd Rendement (VR)-ketel zal een Hoog Rendement (HR)-ketel aanzienlijke besparingen op het verbruik van gas opleveren.
Of het nu gaat om een kleine woning of een groot kantoorpand het bedrijf Remeha toont voor elke klant evenveel aandacht en begrip en zal er dan ook alles aan doen om een zo voordelig mogelijke oplossing te vinden die overigens niet alleen financieel aantrekkelijk is maar zeker ook het milieu ten goede zal komen. Remeha is niet alleen erg zuinig op haar succes waardoor vernieuwing en kwaliteit erg belangrijk is voor het bedrijf.
Remeha houdt al bij het ontwerpen van haar producten rekening met kwaliteit en veiligheid. Gedurende het gehele fabricageproces zal men doorgaan met het controleren van deze twee belangrijke factoren. Hierdoor kan men waarborgen dat de producten niet alleen van goede kwaliteit maar ook veilig in gebruik zijn.

overstappen banner
samenom banner