Remeha zonneboiler

Remeha is een bedrijf dat staat voor kwaliteit, innovatie en service op het gebied van onder andere thermostaten, cv-ketels en -systemen en (zonne)boilers. Met meer dan 400 mensen in dienst geeft het bedrijf op moderne manier invulling aan ontwikkeling en productie maar ook aan marktbenadering. Hiermee is het bedrijf in Nederland evenals in Europa uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf.
Het bedrijf heeft het zogenaamde Remeha Zonneboiler Comfort Systeem ontwikkeld als hedendaagse oplossing voor het verkrijgen van comfortabele warmte. Dit systeem maakt gebruik van zonnewarmte en helpt op die manier brandstof te besparen en bovendien de uitstoot van CO2 omlaag te brengen. Dit is dus niet alleen financieel aantrekkelijk maar draagt eveneens bij aan een beter leefmilieu. Met andere woorden: dit Remeha Zonneboiler Comfort Systeem biedt enorme voordelen door gebruik te maken van de zon.

overstappen banner

Het systeem biedt op alle gebieden een volledige oplossing. Het betstaat namelijk uit een zonnecollector en zonneboiler, een energiezuinige HR-combiketel en een kamerthermostaat/regelaar. Al deze onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en met zorg gekozen.

De zonnecollector zet het licht van de zon om in warmte die zal worden opgeslagen in de zonneboiler. Zo kan men altijd over beschikken een flinke voorraad warm water beschikken. Kortom: de werking van het Zonneboiler Comfort Systeem is zowel ingenieus als eenvoudig
De zonnecollectoren kunnen zonder al te veel moeite op een plat dak worden geplaatst of in een hellend dak worden geïntegreerd. Het systeem heeft maar weinig ruimte nodig en werkt gemakkelijk. Bovendien is het onderhoudsarm. Kortom: het Remeha Zonneboiler Comfort Systeem biedt een groot aantal voordelen door gebruik te maken van de zon. Men kan overigens tot en met het jaar 2011 in aanmerking komen voor een overheidssubsidie van €660 wanneer men een Remeha zonneboiler aanschaft.

samenom banner