Rockwool isolatie

Rockwool isolatie is wereldwijd befaamd om zijn isolatie in steenwol. De isolatie is duurzaam, brandveilig, draagt zorg voor een perfecte klimaatbeheersing en isoleert bovendien geluid. Niet alleen voor huizen is Rockwool de ideale oplossing ook voor industrieën en bedrijven weet Rockwool de perfecte oplossing te bieden op het gebied van isolatie.

overstappen banner

Door zijn wereldwijde bekendheid heeft het bedrijf al een indrukwekkende lijst in samenwerkingsverbanden kunnen opbouwen waaronder de BBN – Brandveilig Bouwen Nederland en heeft het bedrijf het VENIN logo. Ook klimaat en milieu herkennen de milieu- en energievriendelijke oplossing in de Rockwool isolatie, de stichting HIER en spaar het klimaat werken samen met Rockwool.

Omdat isoleren vooral in een nat klimaat als Nederland veel voordeel heeft stappen veel bedrijven in een samenwerkingsverband met Rockwool isolatie. Bedrijven die zich in Nederland aan steeds strengere milieu en veiligheidsnormen moeten houden vinden veel baat bij een eenmalige investering omdat de isolatie met Rockwool (steenwol) niet alleen minder energiegebruik tot voordeel heeft maar het isolatiemateriaal ook aan de brandveiligheidseisen en milieu eisen voldoet waaronder minder luchtvervuiling. Bovendien hebben de bedrijven het voordeel dat de rekening van Rockwool isolatie voor een groot deel terug gehaald kan worden bij de belasting en het zuinig verbruik voordeel oplevert bij de gasleverancier. Niet alleen voor particulieren maar zeker ook voor bedrijven is een goede isolatie belangrijk. Het loge van VENIN en HIER garanderen vakmanschap en een milieu en klimaatvriendelijke werkplaats. Ook voor huiseigenaren heeft Rockwool isolatie deze voordelen omdat de waarde van het huis oploopt.

samenom banner