Sunpower zonnepanelen

Sunpower zonnepanelenBent u op zoek naar Sunpower zonnepanelen? Het bedrijf Sunpower kan worden beschouwd als wereldrecordhouder met het efficiëntste zonnepaneel dat op de markt verkrijgbaar is. Deze efficiëntie heeft geresulteerd tot een verschil van 50% meer opbrengst per vierkante meter (m2) ten opzichte van alle overige panelen die verkrijgbaar zijn. Sunpower zonnepanelen zijn dan ook zeer gewild op dit moment.

overstappen banner

 

Hoog rendement

Naast een hoog rendement hecht het bedrijf Sunpower veel waarde aan fraai uitziende producten. De zonnepanelen worden namelijk op het dak geplaatst waardoor ze snel in het oog van buren en voorbijgangers zullen springen. De zwarte gestroomlijnde zonnepanelen zijn hier een mooi bewijs van.

 

Nieuwe technologie

Dankzij de innoverende technologie van Sunpower die heeft geleid tot het bevestigen van alle geleiders aan de onderzijde van de zonnecellen hebbend de zonnecellen niet alleen maar een hoger rendement gekregen maar ook qua uiterlijk zijn er aanzienlijke verschillen. De cellen zijn bijvoorbeeld helemaal zwart of donkerblauw. Hierbij komt verder nog dat de zonnecellen fraai afgewerkte zijn met zwarte lijsten, zwarte tedlar (normaal vormt dit de welbekende witte ruitjes op het zonnepaneel) en eveneens is het bevestigingsmateriaal voor de zonnecellen zwart. Hierdoor krijgt men een mooi egaal systeem.

 

Op elk dag aan te brengen

Doordat het systeem helemaal zwart is kan dit dus eenvoudig bij elk soort dak worden geïntegreerd.
Natuurlijk wil het bedrijf Sunpower niet alleen maar goed uitziende zonnepanelen op de markt brengen en besteden ze ook veel aandacht aan de kwaliteit van hun producten. Doordat men constant bezig is met het ontwikkelen en vernieuwen van zonnepanelen kan Sunpower steeds weer efficiëntere panelen aanbieden die er, natuurlijk ook weer, fraai uitzien en een sieraad zijn voor elk dak. Een sieraad dat zich, door het opwekken van duurzame en schone stroom, ook nog eens snel terug kan verdienen.

samenom banner