Tempex isolatie

Een lichte en simpele manier voor isoleren in huis is het gebruik van tempex isolatie. Tempex isolatieplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, lengte, breedte en diktes. Ook is tempex verkrijgbaar als isolatie balletjes. Door de lage kosten van deze kunststof isolatie is het isoleren van vloeren, muren, plafonds, dak en bodem favoriet bij veel mensen die het isoleren in eigen hand nemen.

overstappen banner

Dankzij de luchtdichtheid van het materiaal heeft tempex een hoge isolerende werking, het materiaal is vochtbestendig wat het gebruik in vochtige ruimtes een gebruiksvriendelijke prioriteit geeft. Tempex is gemakkelijk in vorm te snijden of knippen wat het materiaal zeer behandelbaar en bruikbaar maakt voor hoeken en krommingen. Tempex is een duurzaam materiaal en kan voor honderd procent gerecycled worden waardoor het ook een milieu vriendelijke manier van isoleren is.

Tempex isolatie is brandveilig en drukvast waardoor het ook op de vloer goed te gebruiken is. Tempex isolatie is te koop als vloerplaten, dakplaten en gevelplaten. Ook kan men zakken met tempex balletjes kopen om de bodem van de kruipruimte te isoleren. Door zijn veelzijdig gebruik kan men op een goedkope manier het huis van dak tot bodem isoleren met tempex. De binnenzijde van het huis is volledig geïsoleerd met een voordelig materiaal dat niet kan schimmelen. De tempex isolatie, beter bekend als EPS isolatie is in elke doe het zelfzaak te koop. Door het lichte gewicht is het materiaal gemakkelijk mee te nemen. Ook bij het verwerken op hoogte vormt het gewicht van tempex geen belemmering.

samenom banner