Vaillant verwarming

Vaillant is een Duits bedrijf dat reeds 130 jaar geleden is opgericht. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van toestellen die het comfortabel wonen kunnen bewerkstelligen. Sinds de eerste gepatenteerde uitvinding van Vaillant in het jaar 1894, de gesloten badkachel, is het bedrijf doorgegaan met het ontwikkelen en het innoveren van gastoestellen. Deze ontwikkeling is tot op de dag van vandaag in gang gebleven.
Het bedrijf Vaillant heeft al jarenlang een beleid dat er op is gericht om innovatieve producten op de markt te kunnen brengen. Men wil niet alleen maar producten met een steeds hoger rendement en steeds meer comfort maar zeker ook producten die schoon en zuinig zijn.
Op het gebied van duurzaamheid heeft Vaillant voldoende kennis en ervaring in huis om hierin een vooraanstaande rol te kunnen spelen. Als leider op de wereldmarkt wil het bedrijf dan ook optimaal comfort bieden in een wereld die steeds duurzamer wordt.
Tegenwoordig heeft het bedrijf Vaillant zo’n 85 medewerkers en zorgt voor een omzet van circa 85 miljoen euro per jaar. Het assortiment van Vaillant is inmiddels sterk uitgebreid en bestaat bijvoorbeeld uit: Verbeterde Rendement (VR)-ketels, Hoog Rendement (HR)-ketels, zonneboilers, warmtepompen, geisers, indirect gestookte boilers, thermostaten en airconditioning.
Naast de ontwikkeling en productie van gastoestellen draagt het bedrijf eveneens zorg voor het geven van advies bij aanschaf en het optreden van storingen. Verder beschikt Vaillant over zo’n 25 service monteurs en een onderdelenservice. Hiermee wil het bedrijf haar klanten niet alleen van een kwalitatief goed product voorzien maar eveneens van een service die elk probleem zo gunstig mogelijk op probeert te lossen.

overstappen banner
samenom banner