Ventilatie roosters

Ventilatie roosters aanbrengen

Door ventilatie roosters aan te brengen in huis heeft men geen ventilatie systemen nodig. Een ventilatie rooster is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing voor een verbeterde luchtkwaliteit in huis. Door de roosters trekt de binnenlucht naar buiten en komt verse lucht terug in huis. Dit natuurlijk ventileren kost geen stroom en men heeft geen hoge installatiekosten. Door ventilatieroosters op strategische plaatsen te installeren heeft men geen andere hulpmiddelen nodig voor een goede luchtkwaliteit in elke ruimte.

overstappen banner

 

Ventilatie roostersVentilatie roosters bij veel inwoners / bezoek

Als er veel mensen aanwezig zijn en er veel rook en warmte ontstaat trekken beide door de roosters naar buiten. De binnenstromende lucht kan men uiteraard in een natuurlijk proces niet verwarmen. De temperatuur binnen koelen kan meestal wel als men rooster tegenover elkaar openzet. De meeste rooster worden geplaatst in de gevels van het huis maar men kan ook ramen kopen waar de roosters al inzitten. De roosters kunnen op eenvoudige wijze helemaal of een stukje opengezet worden.

 

Ventilatie roosters voor badkamer

Ook voor de badkamer zijn roosters een ideale oplossing. Al naar gelang de breedte van de badkamer kan men een of twee roosters plaatsen. Tijdens het douchen trekt de warme, vochtige luchtstroom al richting roosters naar buiten. Het na ventileren gebeurt door de roosters op volkomen natuurlijke wijze. Valt de kookhoek tegen de gevel van het huis dan is een rooster een prima natuurlijke afzuigkap. Door het gebruik van roosters heeft men geen problemen met uitvallende ventilatie systemen, dure aanschafkosten of hogere stroomrekening. Ventilatieroosters zijn een natuurlijke, milieubewuste keuze voor een goede ventilatie in huis.

samenom banner