Zibro kachel

Zibro is een bedrijf dat zich al ongeveer een halve eeuw heeft toegelegd op het beheersen van het klimaat in huis. Hoewel het bedrijf tegenwoordig allerlei klimaatsbeheersingsapparaten op de markt brengt, zoals airco’s, ont- en bevochtigers en luchtreinigers, is het bedrijf toch met name bekend geworden met haar petroleum gestookte verplaatsbare kachels.

overstappen banner

Het bedrijf Zibro is tegenwoordig marktleider binnen Europa als het om mobiele airco’s en mobiele kachels gaat. Het bedrijf beschikt over een eigen Product Development Group (PDG) een afdeling die over de specifieke kennis beschikt naar unieke productvoordelen streeft. Zibro wil daarnaast een design dat zich van andere merken onderscheidt maar tevens aansluit bij de vraag op de Europese markt.

De kachels van Zibro produceren warmte door het verbranden van petroleum. De verplaatsbare kachels hebben bovendien allerlei beveiligingen die het gebruik nog meer veraangenamen. Zo zal de kachel zichzelf uitschakelen op het moment dat deze niet in de juiste positie terecht komt door deze bijvoorbeeld wordt omgestoten. Dit wordt ook wel de omvalbeveiliging genoemd. Verder zijn de Zibro kachels voorzien van een veiligheidsstop en een kinderslot.

Er zijn zelfs modellen van de Zibro kachel op de markt gebracht die men met een eenvoudige druk op de knop kan inschakelen zonder dat er een lucifer aan te pas hoeft te komen. De ontsteking van de kachel werkt namelijk met een zogenaamde boosterstart. Men loopt dus niet het risico zich te branden tijdens het aanzetten van de kachel.

Voor alle Zibro kachels geldt dat ze voldoen aan alle gestelde wettelijke eisen en door diverse instituten zijn gekeurd op veiligheid en gebruikersgemak. De kachels van Zibro zijn er bovendien voor allerlei doeleinden. Naast het gebruik als hoofdverwarming in een (recreatie)woning (de grotere modellen) kan men een aantal compacte Zibro kachels heel goed in een tent, caravan of boot gebruiken.

samenom banner